Ara o mai.....(una crònica per caritat)

Bon dia amics,el titol és prou aclaridor,no??

Per unes coses i altres em va ser imposible fer acte de presència al Marathó de Spinning organitzat per la nostra falla el dissabte passat.

Tenia una boda i la veritat que ja per aquest motiu no havera anat però damunt vaig caure mal de l'estomag i no vaig anar ni a la boda,estic fet una "uela".
El meu company Plat també ha tengut un cap de setmana ajetreat de malalties i tampoc ha pogut estar present a l'event(amb xiquets ja se sap).

No estaria mal que per una volta algú ens fera una crònica del que va passar,em sabria molt de mal que per a una volta que s'organitza algo(que de segur que ho heu fet de P.M.)no te el ressó que te que tindre.

Va tireu-se al rotllo,escrigau unes linies i envieu-me les a:rodabars@hotmail.com.

O tal volta algú dels que esteu registrats,podeu penjar un escrit contant( si es que ho visquereu)el que va passar.

VINGA ARA O MAI ,una crònica.....

Comentaris

Anònim ha dit…
crec jo que la petició no ha tengut molt d'exit, ploguent i damunt sense saber-ho apenes ningu...no crec que e spuga fe run acronica positiva.
una llastima!!
unrodabars ha dit…
ploguent quant....hui??

Ah!! Clar que el dissabte pel mati va ploure,home però jo vaig passar cara l'hospital cap a les 14:00h i es veia moviment...

Quan un esdeveniment es veu mermat per la pluja no podem tirar-li la culpa a ningú,la crònica deuria fer-se.....que no és positiva??No és precis que siga positiva es conta el que va passar i punt,no creus??
Anònim ha dit…
Pues el que va passar va ser simplement divertit!
A mi la pluja de moment no m'ha amargat cap festa i crec que als fallers del portal tampoc, però en fi sempre hi ha opinions de tots els colors.
Jo vaig estar, al igual que molta mé gent, de la falla i del gimnàs.
Realment ens ho pasarem molt bé perqué si fer spining es divertit per la música i tot aixó, en companyia dels fallers encara ho és més.
Qui no s'haja pogut passar que no es preocupe que l'any que bé en farem més.
Per cert la pluja va ser mínima i tinguerem sort de que va caure durant 10 minuts en el canvi de classe, es a dir, per sort estaven tots baix la bici menjant meló, peres, pomes i tot allò que la falla ens va oferir.
unrodabars ha dit…
Ahí Paula...

Per fi algú ha respirat,pareixia que ningú havia anat,que havia estat tot el mati ploguent,no se...

Se de bona tinta que se ho pasareu de luxe!!!!

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.