FUTBET MASCULI *

Veien l’assistència de la gent a les últimes reunions me preocupa una cosa, i es la participació de la nostra falla al futbet masculí. Soc nou des de fa uns mesos i, probablement no se com va açò d’apuntar-ne per jugar en la falla. Els delegats d'esports parlarem de deixar un full per que els xics que volgueren s’apuntaren (no soc masclista, sols que ara ens toca jugar als xics).

Però veig que no hi ha moviment i esperem que no pase com al basquet l’any pasta on sols es presentaren tres persones. Pense que al final no ocorrerà açò i que al final ens apuntarem molts perquè fer esport està be i a més no crec que la gent vuiga deixar en ridícul la falla per no participar en una activitat tan amena.

Per altra banda, els delegats d'esports varem pensar en apuntar sols a uns deu participants. No veiem convenient que hi sigam mes de deu i que després tots no puguen jugar el que voldrien. Així, i per acabar amb estes “baralles”, penjaré un full per apuntar-ne i quan s’apleguen a deu membres es tancarà la llista.

Per qualsevol dubte dirigiu-vos a mi o a Paco que, com a delegats d’esports - futbet intentarem respondre els postres dubtes.
Au!!!!!!!

* Article de Ricky (delegat d'esports)

Comentaris

Amic fep ha dit…
Be delegats d'esports. Crec que tot no esta en penjar un full, hi han moltes cosetes que es tindrien que parlar, i a mes, vejent "cosetes" que pasaren el any pasat i espere que no tornen a pasar aquest any...

Espere que el divendres a la reunio, els delegats d'esports tragau el tema i debatim els problemetes que te aço del futbet.
Anònim ha dit…
Hi ha barra lliure? no? pues no vaig. Es trist, no? pero es el que hi ha, pareix que la gent en esta falla tinga la concepcio de que si no te que traure alguna cosa no la fan, i el que no saben es que tan sols participant estant donant-li a guanyar a la falla uns diners que otorga la junta per cada acte en el que se participa. Pero be, sempre hi ha gent traquil que al final es faran les 10 persones que es necesiten.
Amic fep ha dit…
Je Roget, tranquil, no t'acalores... jo anire, ja som dos... jejejejejeje

(i no estaria mal tindre barra lliure, no?)jajajajajajajajajaja
unrodabars ha dit…
Bo,jo recorde quan jugava que ho feiem per comvoi,perque ens enjuntavem i ens ho passavem be,feiem sport i ens entreteniem els dissabtes per la vesprada....

Per ami l'epoca de jugar a futbet ja ha passat,que podria jugar??persupost però pense que fallaria molts dies per motius familiars....

Enguany m'encantaria participar al campionat de basket,espere que algú ens informe a temps de les dades,per si no anem a les reunions estar enterats per ací igualment....

Ah!!Roget algun partit de futbet he jugat jo amb algun ponche de més,jeje(clar com era porter)
Xuso ha dit…
Ahi rodabars, torneu a fixar a eixe de porter home!!! jajajaj no te veig jo ximet jugant... va anima't i enguany jugaré contra tu, que sempre ens toqueu en el mateix grup!!!

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.