Visita de cortesia

Els últims dies vinc contant-vos les aventures i desventures patides per mi aquestes falles.
Com que no vull avorrir a ningú del dia 18 em centraré amb la visita de cortesia.
Des de fa un parell d'anys i com que el dia 18 ja vas més arrastran-te que altra cosa,hem posat en practica (part de la nostra penya,no tots) l'eixida des de la barriada,es a dir esperem l'arribada de la comissió al nostre monument en algun bar de la rodalia i allí ens incorporem a la cercavila.

Se que es del tot insolidari amb la resta de la comissió,amb les falleres majors i que si tots férem igual seria un desastre,teniu tota la raó però si jo tinguera que eixir tot el passacarrer tal volta m'ho pensaria dos vegades,d'aquesta manera ho podem portar mitjanament be,per a mi amb el pas dels anys este acte se m'antoixa un poquet pesat,m'estic fent major?

Que voleu que destaque per damunt d'altres coses??

Per exemple que som una de les falles que més desorganitzada va durant tota la cercavila,falleres amunt falleres avall,talls increïbles de més de 25 mts,etc,etc.
Vos he de dir que açò no ho he vist jo des de dins del passacarrer,m'ho ha comentat gent que és espectadora del mateix i que lluny del que jo pensava....totes les falles no fan el mateix.
Açò no es culpa de ningú només que de nosaltres mateix,els fallers i les falleres que no guardem l'ordre lògic de la comissió i que ens arremolinem al costat de la xaranga o del "carret de la beguda".


Si eixe que molts pensem que va soles,que du un motoret o algo així i que enguany inclòs l'arribarem a perdre,no tindríem ganes de beure.
Tal volta preferirem l'any que ve no portar beguda o portar cadascú la seua beguda i quan se'ns acabe....a joder-se.


Som lo suficientment majorets per a beure alcohol però no per a agafar la responsabilitat de portar un carret,del que tots volem fer ús,un parell de carrers.
No es sorprengau si l'any que ve eixim sense ell,jo seré un dels que ho aplaudirà.

Ens veiem Portalers.....

Comentaris

Anònim ha dit…
hola bona vespra rodabars,tens tota la rao en lo del carro a mi no me agradat mai lo del carro per lo k tu dius la gent va arremolinada al costat dell fent un tapo de por , nosaltres lo k fem es antes de la visita de cortesia repartim beguda per les cases k conegem k en tots els carrers k pasem sempre algu de la falla coneix algu , buen com eu fent tants anys la gent ja mos espera pa k li deixem la beguda , i conforme anem pasant entra un encarregat i la trau pa k no entren molts fallers o falleres a la casa i no molestar a les persones k mos fan eixe gran favor
San-vala ha dit…
Això del carret a mi tampos m'agrada, nosaltres avanç tambè en portaven i el que dius sempre acavem portant-lo els mateixos, al final decidirem com diu la Roja deixar la beguda en cases conegudes i no va mal...
Amic fep ha dit…
Comentarem per parts... No costaria res portar el carret de la beguda un ratet cada faller, pero, no trobe que siga la solucio. El carrec de la beguda es el principal responsable dels talls i dels parons de les falleres i fallers, aixi que hi ha que trobar un altra solucio al carrec. Tal volta siga una furgona parada en punts estrategits dels recorregut, tal volta siguen com l'Avinguda, varies cases on hi ha beguda, pero pense, que totes estes solucions tambe van a portar parons per poder carregar. Si no hi ha una coordinacio entre el cap de la comissio i la cua... estem en el mateix.

Visita de cortesia. Me pareix mal la incorporacio en la nostra falla de gent a la visita de cortesia, cadascu en la seua conciencia, pero pense que no costaria res començar tots la visita, son tres falles...
unrodabars ha dit…
Et done tota la raó en l'ultim punt,saps que tampoc som els únics que ens incorporem més tard...
Amic fep ha dit…
Amic, parle en general. Encara que siguen amics i de la mateixa penya alguns dels que fan aço, per mi no es correcte. Els altres que tambe ho fan, pense el mateix. No costa res el eixir desde el Cau, o desde casa la Fallera Major si no arrives a hora, pero voluntariament no començár el recorregut i enganxar-te en un lloc determinat, no ho trobe correcte. Es la meua opinio.
Anònim ha dit…
Segur que entre el gran nombre de fallers que es reuniren ahir per a la nova junta tenen un Delegat de tirar del carro o un Delegat d'incorporacions en la visita de cortesia que segur que eviten estos problemes l'any vinent.
Deixeu-me pensar... No teníem ja un càrrec més genèric per a estes coses? Pot ser era alguna cosa relacionada amb el protocol? De tota manera en la visita de cortesia la nostra falla ha demostrat tindre membres poc protocol·laris, je, je, je.
unrodabars ha dit…
S'admet tot tipus de critica respecte a l'incorporació en la barriada de fallers,soc el primer que sap que aixo no esta be....

Crec que tots deuriem fer examen de conciencia,amb el fet de pareixer "una comissió" en conter de pareixer una despedida de solter/a!!!
Anònim ha dit…
jajajaja
Aixó de la despedida ha estat bé.
Teniu tota la raó, però que seria de la visita de cortesia sense Finin diguent: "tireu avant" o sense algú xillant "que algú pare a l'abanderat"????
Anònim ha dit…
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit…
tota la falla del portal te que comentar per que el fep ahi esta,si no alguna identity te pondra.el castellano( teu dedique fep)
Amic fep ha dit…
Ei castellano!!!! Que tambe vols revolucionar este blog? jejejejeje

Bon dia amic, benvingut a este blog, aci pots entrar i comentar sempre que vullgues, eres ben rebut...
Anònim ha dit…
soc pio,un any es prova la veguda en furgona en alguns cantons(desastre),portem dos anys deixant veguda en cases del recorregut y tanpoc a segut la solucio,apart de la del carro.al menys per nosaltres els menbres daquesta comisio.pau no iha cap carrec per tirar del carro lany vinent,si tu el vols agarrar?esta lliure

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.