Dinamitzem el blog??...

Encetem setmana ,tornem al atac al blog per a contar-vos ,no se:

sempre lo mateix??

A lo millor ens repetim massa,a lo millor soc jo i prou el que es repeteix,a lo millor com tot en esta vida es més bonic vorer els bous des de la barrera que involucrar-se i fer un xicotet comentari,del tipo estem ací vos seguim, o només entrem per vorer si ho feu be o mal o per si un dia tragueu els peus del solc i pegueu alguna “rajadeta”,perquè al cap i al fi….

-Volem tindre un blog a la falla??
-Volem tindre un lloc on poder expresar-nos??
-Donar idees??
-Aportar solucions??
-Coneixer’ns un poc més entre tots??

Les nostres inquietuds,no sé prolongar la falla durant tota la setmana aprofitant el soport que ens donen aquest tipus de mitjos,el vostre comentari es important….
Ah!! que no se escriure el Valencià correctament,i jo tampoc i per això no deixe de donar la meua opinió,de pegar-vos la tabarra al menys un parell de dies per setmana,per a que la nostra falla estiga viva i forme part d’esta comunitat ciber-fallera.

Clar que si…..,Ei Vicent passam les fotos de falles!! Estan penjades en el blog de la falla!! Ah!! Pues jo entre i no les he vist!!

A caram!!! Que si que entreu,que resulta que li peguem la miradeta de torn,enrecordeu-se que hi ha un apartat que fica comentaris on podeu donar la vostra opinió,o simplement dir Je Ximet sóc fulano,bon dia o bona vesprada.

Bo este passat divendres,tinguérem reunió on férem el que podríem dir l’investidura del nou govern,je,je.
Com a destacable dir-vos que cada any hi ha més càrrecs,esta tot més diversificat,imagineu-se que hi ha fins i tot encarregats de pàg. Web.

Com tota bona reunió hi hagué alta tensió,diversitat d’opinions que diu George,no aplegà la sanc al riu,però de vegades pense que s’exageren massa les coses i al cap i al fi tots deguem voler el be de la falla,tots som fallers/res i si la falla guanya guanyem tots i si la falla perd perdem tots,no ho oblidem.

Ens divertirem….
Alguns,encara que no ho aparentem,ens dediquem a analitzar les opinions vertides per uns i altres,per a traure les nostres conclusions i ficar cada cosa al seu lloc,dins del nostre cap.

Lo dit DINAMITZEM……ens veiem portalers.


P.D: Prompte noves seccions,voleu felicitar a algú?,saber la historia de la falla?

Comentaris

Anònim ha dit…
bona vespra rodabars . ale a rebentar el blog . ¿ja teniu president ? segis paco ?
Amic fep ha dit…
Es pot dir mes alt Rodabars (cuidao que tens vertigo...) pero no mes clar..., recoltze les teues paraules al 100%.

Per norma general els que escrivim en aquest blog el que volem es que estigau en continuo contacte en la comissio, en la falla, en la festa. Aço a nosaltres ens porta temps, un temps que tenim que perdre als nostres treballs, i ho fem per vosaltres, per a que no vos falte de res, i pugam, en un moment donat, fer vore que les falles no son tres dies i prou.

La decissio es vostra, si no volem un blog de la Falla, pues nada, se xapa i tan amigos, a mi, en llevareu molta feina i molts calfaments de cap.

Colora, bona vesprada, pero el article del meu amic m'ha ficat un poc de mal rotllo. El President continua, es Paco, i el divendres va donar a coneixer la seua nova Junta.
Anònim ha dit…
colora deshonrà tambe per aci i collo,rodabars busque aun fallero que va pedre les manegues del chaleco el dia de la visita de cortesia , si pots buscam informacio,estare atento.
unrodabars ha dit…
De quan en quan,pense que la gent deuria de mostrar el seu recolzament,com explique al escrit,ja que com tu be dius amic açò ens costa de vegades deixar de fer la feina per a tindre "un blog",al que m'agradaria que la gent participara i no buscara altres alternatives....

He volgut ficar la junta,però per por a cagar-la(ja que no m'enrecorde de tots)la he obviat,prompte la ficarem,segueix Paco persupost i la majoria de gent de l'any passat.....

Castellano....
Mmmm jo em vaig trovar amb una fallera de la Ronda que havia perdut una teja però les manegues d'un xaleco...(si que aniria mal)
Lidia ha dit…
La veritat es que tens molta raó en tot el que s'ha dit en aquest article, fa falta moltes hores per administrar un blog, hores que la gent no vol pedre ni per a fer un miserable comentari, ni per a pegar una ullaeta a les fotos de la setmana de falles, i vosaltres esteu matant-se a fer feina.

Però bé, pense que en tots els llocs passa el mateix, hi ha vegades que ens visiten més i hi han més comentaris, i d'altres dies, que pareix que el blog no existeix.

I la veritat, el blog es una manera de comunicació, no tant sols dels fallers d'una mateixa comissió, sinó es una manera de unió entre les distintes comissions falleres, ja no tant sols d'un mateix poble, sinó de fora també. Jo vos seguixc asovint ( no tots els dies ) i intente deixar el meu rastre sempre que tinc alguna coseta que dir, perquè de vegades entreu en assumptes vostres que jo no hi puc entrar, cosa normal.

Espere que seguiu treballant d'eixa manera, perquè més o menos gent vos ho agrairan, ja que sempre hi ha gent que vos visita tots els dies.


www.fallacasadalonso.com
San-vala ha dit…
Gran article Roda, curt no tan rolleros com els meus però tens molta raó amic. El nostre començament tambè va ser així i poc a poc la genta anà agafant-se i perguent la vergonya de dir xurrades...

Es veritat el diuen que entren però com no savem escriure en valencià no comentem, no pasa res jo tambè dit castellanismes...

El que digueu es veritat si no notes el suport de la gent amb comentaris, articles o visites el decdepciones un poc i açò pot acavar cremant a la gent...

Ànims portalers tots a una com fuente ovejuna...

Nota: Castellano t'ha agradat això ja estas comentant en altres falles i tot. Per cert les màneges del xaleco están en el magatzem del cau, jejejejeje
Jonatan ha dit…
Be fent referencia al teu escrit Rodabars, pues bon dia, bona vespra o bona nit depenent de l'hora que entreu je,je,je.
Be lo de la junta tranquil que la te el secretari i ja he quedat en ell per a que me la passe, nomes estiga la publicarem.
Anònim ha dit…
Sabeu que vos dic a tots ixos que tenen vergoñya de escriure, que vos comprec pero feu com yo,fiqueuse un nom fictici i comenteu,comenteu,que el mon sácaba
Anònim ha dit…
Busque un patalo de 999...., que algun faller portava el dia de la visita de cortesia, si sabeu algo informeu
Anònim ha dit…
buy bactrim f buy bactrim without prescription buy bactrim es online without prescription buy bactrim online buy bactrim without a prescription overnight buy bactrim
[url=http://bactrim.eventbrite.com/]buy bactrim [/url]
glucophage hips articles on glucophage and weight loss 3 buy glucophage glucophage lungs how to take glucophage glucophage 500mg side effects of glucophage
[url=http://takeglucophage.eventbrite.com/]diabetes glucophage [/url]
proscar ejaculate generic proscar average cost of proscar muscle atrophy proscar side effects proscar symptoms proscar and psa level proscar false readings
[url=http://proscar.eventbrite.com/]side effects of finasteride proscar [/url]
mens impotence free levitra trial levitra medicine levitra woman anti impotence levitra actress pics levitra vs viagra
[url=http://virb.com/yalevi]impotence aid [/url]
http://takeglucophage.eventbrite.com/

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.