VIVENCIA D’UNA FALLERA MAJOR *

* Article escrit per Yasmina
Fallera Major 2006-2007 Falla el Portal



Desde molt menuda que soc fallera, per a ser exactes la primera volta que me vaig posar un trage de valenciana tenia mes i mig, pero clar ja vivia la festa de les falles com una festa gran, bonica, plena de música, foc, llums i colors.
Poc a poc em vaig anar fent gran i conforme passava el temps em donava conter del que era una falla realment. Esperava que fora divendres per anar a la reunió i jugar amb els xiquets, uns xiquets que sentien el mateix que jo, la festa de les falles.
Quant tenia 12 anys passí a formar part de la cort major I em vaig donar conter que tenia ilussió de ser Fallera Major.
Ho vaig proposar als meus pares, pero ells em digueren que no anava a poder ser, la meua il.lussió es vegue truncada en ixe moment, pero un gran dia vaig arribar a la reunió i ma mare em va dir que en el any 2007 sería FALLERA MAJOR.
Hem posí a plorar de alegría, pensant que era la meua major ilussió.
Cada any que passava la meua ilussió era més gran, ja que sabia que uns anys més tard seria jo la reina de la meua comissió.
Arriba el 2006 i el 17 de juny me van anomenar com a Fallera Major. Va ser un dia ple de alegría i emoció, pero tot aixó acabava de començar.
Después arribá el 21 d’Octubre dia de la meua Proclamació, on el meu amic Jose és va encarregar de que fora un dia molt emocionant e inolvidable per a Marta, Jordi, Ángel i per a mi.
Em vaig emocionar mirant el dvd que me va preparar amb molt de carinyo. També vaig sentir molta alegria quant ela meu amic Jorge em va dir un verset en este dia també participaren Angela, Dani, Elvi, Lidia, el meu germa i el meu novio.
Pero açí no acabava tot, quedava el dia més gran, el dia en que presentarien com a FALLERA MAJOR.
Comforme aplegava el moment els meus nervis estaven a flor de pell, el cor s'acelerava cada dia més i per fí aplegá el dia 10 de Febrer.
Arriba l’hora de la Presentació i quant vaig vore als fallers i a la xaranga em vaig sentir plena de alegria, els pels se me ficaren de punta, m'entraven ganes de plorar.
Quant arribarem al casal vaig vore que tota la gent estava allí per a voremos desfilar per aquella pasarela. De nou el meu amic Jose sencarrega de preparar la presentació per a que fora un éxit i eixira tot el millor posible, i ho va aconseguir perque eixe dia será inolvidable per a mi.
Al igual que també ho va fer Jorge quant va pujar com a mantenidor. Vaig viure un dia ple de emocions, de sorpreses i per fí el meu somni s’havia fet realitat.
Vingueren falles i vaig viure cada segon intensament. No volia que arribara el dia 19, perque s’havia que les falles haurien acabat i ja quedava menys per a deixar el regnat...
Va arribar Sant Josep i les llágrimes me cauien desde el primer moment, no volia que acabara la ofrena perque s’havia que després vindria la crema, pero tot tenia que arribar.
Cremarem la falla més tart i encara que la gent estava cansá i feia molt de fred, tots es quedaren per a vore la falla cremar i com cauia tot a plá.
Pero tot lo bo sacaba!!! Ara tinc un gran record d’aquestes falles pasades, Perque la gent de la meua comissió i gent de fora de la falla ha estat recolzant-me en tot moment.
Ha sigut la millor experiencia de la meua vida i les millors falles.

Comentaris

Amic fep ha dit…
Be fallers i seguidors, aci esta una nova col.laboracio, en este cas, una Fallera Major, contant la seua vivencia...

Molt bo el article, amb molt de sentiment. Sols tinc que dir, que ha sigut un plaer per a mi poder col.laborar per a que siguen unes festes inolvidables per a tu.

Jejejejeje, el tema del dvd, l'artifice principal va ser Eva i Lluna que la va deixar...
Jonatan ha dit…
Un aplaudiment Yasmina, molt bo el article, a mes m'has sorpres amb la teua col.laboracio. Com t'he dit: "molt be".
San-vala ha dit…
A mi no m'has emocionat, m'has aborronat...

Això es ser una fallera com toca, això es saver viure la festa fallera...

Enhorabona, no el conec personalment però amb el que has dit, sort té la teua comisió de tindret com a fallera...

Ale a seguir escriguent que el RULO NO PARA!!!!!!
Xuso ha dit…
Un gran article Yasmina, es nota que has mamat la falla des d'eixe més i mig en que et ficares per 1ª vegada el traje de fallera. I ja no te l'has llevat fins a hui.

Amb les teues paraules denotes una gran passió per la festa de les falles i per la teua comissió en particular.

Enhorabona per l'escrit i que no siga l'últim, ànims!!!!
unrodabars ha dit…
Enhorabona Yasmina m'has fet aborronar i recordar eixos moments,gran article,GRACIES per col.laborar....
Carla ha dit…
Vull que arriven ja FALLEEEEES!!!!!!!!!
Después de llegir el teu artícul m'han vingut unes ganes de tornar-ho a viureu tot...
És un any especial, diferent als altre, quan la xaranga va a ta casa, quan la gent va a voret els trages, quan la gent que més vols prepara amb moltísima il.lusió tota la festa per a que teu pases super bé...bueno un monto de coses que fan que ixe any sigues la persona més feliç del mon!
Per a repetir, ah!Yasmina!
Anònim ha dit…
Quins grans records per a tu. Recorde quan jo era menuda que veia les meues amiguetes del cole bestidetes de falleres, i jo també volia ser fallera algún dia, el 1991 fundarem la meua falla, ja havia conseguit el que volia, ara el desig era un altre, ser fallera major, el 1995 ho conseguí, aquell any fou molt especial, tot ple d'il·lucions i d'inocència, pero els anys anaven passant, fins formar part de la comissió de majors, jo volia tornar a viure el que vaig passar el 1995, el 2002 fou component de cort d'honor de la fallera major d'Oliva, aquell any m'ho vaig passar tant bé amb totes les meues companyes de la cort, que jo no volia que aixó s'acacara eixe dia de Sant Josep, així que el 2003 vaig ser fallera major de la falla, aquell any va ser molt especial, ho vaig passar molt bé, la veritat es que es molt diferent de ser infantil a major, no vius la festa igual, pero a la fi el sentiment es el mateix, eixe any quan vaig cremar la meua falla, pensava que tot havia acabat, que tot el comboi que duia durant dos anys seguits havia acavat per sempre,quins plors, pero no, aquest any torne a tenir comboi, torne a formar part de la cort d'honor de la fallera major d'Oliva, espere passar-ho igual o millor que tots els meus anys passats.
Així que jo t'he dic, intenta formar part de la cort d'honor, es una situació diferent, pero t'ho passes molt be, no sols estas acollida per la gent de la teua falla, sinó, que estas envoltada per tot el teu poble, i ademés vas acompanyada de altres falleres amb les mateixos dessitjos que tu, passar-ho d'alló més be i disfrutar del any, i tornes a reviure molts moments que passares al teu regnat.
rocio ha dit…
Molt be Yasmina, com diu Carla fas entrar ganes de vestir-se de fallera, jo al dissabte ja em llevaré el mono, jajaja
Esperem mes articles teus¡¡¡
yasmineta ha dit…
gracietes per els vostres comentaris a tots. pronte tornare a escriure un altre article i potser q mixca millor q este. per cert se me va olvidar posar q eva i lluna tambe colaboraren xa q la meua proclamació fora inolvidable. Senc haver-me olvidat de vosatros. un bes molt fort xa tots .
rojuel ha dit…
Gran article, Yasmina, amb molt de sentiment i passió. Ens has fet entrar ganes de vestir-mos ja; be, ja queda menys...

Enhorabona de nou, i que no siga l'ultim!!
Anònim ha dit…
ambien pill
An adverse effect of the drug may be but is not limited to daytime drowsiness, dizziness, lightheadedness, constipation, diarrhea, and dry mouth.
[url=http://www.birdfeeder-info.com/]zolpidem 10 mg[/url]
Subunit modulation of the GABA receptor complex is hypothesized to be responsible for sedative, anticonvulsant, anxiolytic and myorelaxant drug properties.
http://www.birdfeeder-info.com/ - ambien cost

There is increased sedation and incoordination when the drug is taken with Tricyclic Antidepressants (TCA), haloperidol and alcohol, with reduced effect when taken in conjunction with rifampicin.
Anònim ha dit…
Gi Medicine
http://roundandbrown-review.com/ - synthroid drug
- If you are at the risk of developing a goiter.
[url=http://roundandbrown-review.com/]synthroid online[/url]
Synthroid is the brand that markets this medicine.
synthroid weight loss
- If you are at the risk of developing a goiter.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.