Que viene, que viene……

Bon dia a tots i totes. Com el amic Rodabars, teoricament, te molta feina, aci vos deixe un article per a que comenteu. ARTICLE DE UNRODABARS.





Bon dia amics un dia més,des d’aci ,la pagina central del Blog de la vostra falla.
Ja comença com diuen per ahi a fer olor a falles,ja practicament totes les comissions han fet o van a fer la seua proclamació.

Els més matiners tenen la presentació en Decembre com és el càs de la Xuquer que si no recorde mal la tenen el dia 1(salutacions als Xuquerets des d’aci)

Nosaltres com som dels tardons ja sabeu en Febrer, practicament sempre ve a ser una setmana abans,dos com a molt de que comence la vorágine final,encara que enguany es abans.
Cada volta queda menys, poc a poc ja només pensem en falles , actes fallers, reunions, que si hi ha que fer feina al casal (ejem,ejem) que si quedem este diumenge i li peguem una espenteta a esta o l’altra cosa que queda pendent.

I dic jo ,que vos he de reconeixer que durant anys he segut allò que es diu faller de tres dies, tot l’any pagant quotes, loteries a nadal, el xiquet,loteria setmanal, per a gaudir només del fort de les falles no compensa molt, no??

Jo ho he pasat d’allò més be anant a currar un diumenge al casal amb els companys, perque no només es treballa tambe es gasten bromes, ens fem alguna cervesseta, després dinar, cubateta, altre cubateta, vamos que no és tot treballar, vos ho asegure.

Durant l’any ens podem permetre el luxe de no anar per la falla, d’anar de quan en quan, però ara que “caballers va de bò” hi ha que fer un esforç per ajudar en tot el que es puga, per tirar una maneta que per xicoteta que siga no vindrà mai mal.

Esta és la idea amics la falla no va soles, les coses costen molt de fer i la feina no ha de ser sols de la gent que integra la junta, jo ja vaig a anar ficant-me les piles.

Tal volta es pot deixar passar Nadal però en pasar reixos tots a tirar una mà,si no vos xafará el rulo.

Comentaris

rocio ha dit…
Salutacions per a tu Rodabars¡¡¡
Com tu diu la tenim el dia 1 de desembre, aquest any primer ens vestim de falleres i despres ens menjem els torrons. De segur que farà fred, però tots sabem com calfar el cos. Per a fer-nos costat al doblete d'aquest cap de setmana vos esperem al dissabte al cau.
Xuso ha dit…
HI ha que anar arrimant-se la faena no es fa a soles!!! i si en compte d'anar un, van dos, ixes a la meitat de feina... i què collo?' i lo be que t'ho passes???
unrodabars ha dit…
AMIC FEP,Que tu vages al teu lloc de treball i en teoria treballes no vol dir que tots fem igual,eh??

Rocio ben a gust faria doblete....però va a ser que no,ja sabeu la familia....i tal
Amic fep ha dit…
Jo no he dit res, has sigut tu...

Jajajajajaja, fiques un comentari per clavar-te en mi???

Que poca feina que tens...

Amiga punxeta Rocio. Jo fare doblete, pero anire a vore-vos de falleres i prou, ja que anire en Lluna, i en ella, quedar-me a fer-me algun cubatilla, com a que no.

Per cert Rodabars, a vore quin diumenge pasem pel cau... jajajajajajajajajaja
unrodabars ha dit…
Home jo ja he ficat ben claret que es pot deixar passar nadal,que és el que vaig a fer jo i després ja els diumenges al que faça falta....

A vore jo t'he dit que tenia faena però sense teories,xaval,jajaja
San Karrega ha dit…
Jo faré doblet i si puc triplete.... jejejeje

San Vida, que tens poreta?!!!...

JAJAJAJAJAJ

Segurament ens veurem xuquerets... Per cert, porte la dolsaina?? jejejeej
Amic fep ha dit…
Poreta a que???!!!!

Ja tinc els plats preparats per poder acompanyar-te a la dolçaina...
rocio ha dit…
Ixe SAn Karrega valent¡¡¡¡¡ els altres cobardes, jajajajaaj (es broma) cobardes
la dolçaina tambè esta combidà¡
Anònim ha dit…
La veritat es que es veuen a les falles més fallers de tres dies i brusa, que de tot l'any i tratge.
A la meua falla som pocs, pero durant l'any som encara meny, i de joves sols anem 6 o 7, la resta sols pensa en la setmana fallera i fer poca faena.
Jo pagar tot lo que val la falla per a tres dies, jo crec que no m'apuntaria, resulta caríssim eixos dies.
Si lo que a mi m'agrada es vore la gent tot l'any, col·laborar en la falla i fer rotgle, els tres dies passen molt apressa.
elsa ha dit…
Sanka ixa dolsaina que no falte,li tens que donar el teuto a ixa nit,jejejej

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.