Parlem de Playback's...


Finals de Novembre, l'activitat fallera a tots els caus esta en marxa de fa temps. Les comissions falleres de Sueca, el Perello i el Mareny acaben de perfilar les actuacions que entraran en la Mostra i Concurs de Playbacks d'aquest any.

Algunes comissions estan pegant els ultims retocs, altres, que segur que hi han, encara tenen alguns playbacks en "bajoqueta"...

A principi d'any es molta la gent que s'apunta per participar en aquesta activitat, son moltes les idees que es tenen, moltes ganes per començar els asajos, triar la canço, etc..., pero que passa a estes altures?

Doncs passa el de sempre. Hi ha molta gent que pensa que anar al asaig es una cosa secundaria en la seva vida. Molt be, me pareix molt be, cadascu te una serie de prioritats, i el que es prioritari per a uns, no es per a altres, pero... si et compromes a realitzar un acte, cumpleix, o "una retirada a tiempo, es una victoria".

La gent no pensa en que fa molts messos algunes persones es tiraren avant a poder buscar les actuacions a realitzar, buscar la musica, pensar en el pasos que tindran que deprendre els que actuen, pensar en el vestuari, pensar en la decoracio, i plantejar les sessions d'asajos.
Aquesta es una feina desinteresada, voluntaria, sense cap motivacio economica, sino el plaer que sent una persona en haver col-laborat en la seua comissio, pero, pareixer ser, que hi ha molta gent que "passa de tot aço".

Esta clar que tots els dies no es pot anar al asaig, esta clar que la vida d'una persona te moltes coses mes, pero, penseu que la gent "parlant s'enten", penseu que una setmana te 7 dies, i que un dia te 24 hores. Tal volta, parlant uns i altres es podrien arrivar a acords bons per a tots.
Tal volta, si mirarem el curriculum de playbacks de la gent que s'apunta cada any, es podria vore quina gent s'agafa l'activitat en serio i quina no, i desde un principi no contar en aquesta gent.
Tal volta faria falta buscar a gent valida i en ganes de fer coses.

El que passa es el de sempre. No tenim cap respecte per la gent que vol fer coses, per la gent que vol treballar, i ens dona igual el sacrifici que molta gent esta realitzant per a que les coses puguen eixir el millor posible... recordeu el dit de "ande yo caliente y riase la gente", doncs be, es podria aplicar a la perfeccio en aquesta activitat.

Enhorabona a la gent de la meua comissio que realment esta lluitant per aquesta Mostra, gracies per el esforç.





Dedidat al Grup de Playback de la meua comissio, a aquells que s'ho mereixen, vosaltres ja sabeu qui sou...

Comentaris

Carla ha dit…
Hola!
Es veritat que molta gent no ve a assajar tots els dies en que es queda, però es normal, la gent treballa, estudia, té dies mals...
Però el que no és normal, es que la gent s'apunte i que després no vaja a cap assaig. Si no vols eixir o teu penses millor, pues més val recular que estar guardante una plaça que no ocuparàs, pero bueno...
Aquest any la gent no ve sempre però al menys la majoria cumplix.
San Karrega ha dit…
Es un tema complicat i que es podria aplicar en moltes comissions...

El que es curiòs es que no es sol anar a assatjar i les ultimes setmanes apareixen tots i això no deuria de ser així ja que considere que elresultat no serà mi el mateix si des de primera hora s'assatjara...

el que es curiòs es que els dillunsos la gent no va... perquè?!...

Que si eixes els cap setmana, a cas no vas a treballar el dilluns?!!...
Per a mi el mateix, si et compromets en alguna cosa, faltes a la teua paraula i aixó es una cosa que sempre m'ha donat rabia... però que hem de fer, mantenim la condició de "devoció"...
Amic fep ha dit…
En este cas, jo en qui mes pense es en la gent que esta "trencant-se els cuernos" per a que tot puga dur-se a terme.
Crec que moltes vegades tindriem que ficar-nos altre costat, i pensar en el que sentira eixa persona que s'encarrega dels playbacks quan va a un asaig i no hi ha ni la mitat de la gent que participa...

Algu li ho ha preguntat alguna vegada?

Tal volta, tindriem que començar per ahi.

Per cert, aquest raonament es podria aplicar a moltes coses de la falla...
unrodabars ha dit…
Com be dius i li agrada dir al nostre amic(no volem l'envit)LA PARAULA FA AL HOME o A LA DONA....

aleshores faltar a eixa paraula,encara que no es tracte d'una faena remunerada,és greu i diu molt en contra de la gent que no te serietat en estes coses,a banda de faltar al respecte a la gent que si que complix el que diu...i acudeix totes les dies d'asajos.

Estos valors que encara volem mantindre alguns,antigament s'els donava molta més importancia que hui,inclus per damunt dels diners...
rocio ha dit…
Lluna tambè esta a la foto, ix a ballar?
Això es de veres, no es pot quedar i despres no acudir¡¡
A mi m'agraen el play-backs, i m'agradaria eixir, però... es el que diguem.
Amic fep ha dit…
Lluna tambe eixira al Playback. I la xiqueta encara no li toca asajar, pero s'ho passa bomba al Cau fejent els asajos de les majoretes... jejejejejejeje

No m'havia adonat que estava a una foto.
Anònim ha dit…
Hola!, la cosa dels articles ja va ficant-se interessant.
Es un tema una mica complicat....

Carla ho he explicat molt be,pero la veritat es que hi ha prou gent pasotilla...

Hi ha gent que agafa pronte els passos,hi han altres que es costa mes,pero no per agafar-los antes tens que deixar d'anar,sempre es pot ajudar,i si no has de cumplir no t'apuntes i ja esta.

Aquest es la meua opinio,sense voler ofendre a cap faller/a.

Ixa peque es Lluna?,jejejeje.
Xuso ha dit…
Primer que res, animar a les participants en els playback de la falla Portal, i desitjar-los tota la sort del món.

Jo, a la meua comissió, també estic patint estos problemes. Ja que jo també ixc al play-back i me jode molt (parlant en plata) que vajes a l'assaig i no es puga avançar perquè falte gent....

És més enguany fins i tot, la falla Cervantes ha estat a punt de no eixir al play-back per la falta de gent i motivació... però al final s'ha tirat del carro i de moment, enguany, no ens podem queixar massa de la participació als assajos (esperem que continue així)
rojuel ha dit…
Crec que es tracta d'un problema molt extés a totes les comissions, al tema de play-cacks i a altres temes. És evident que tothom te coses que fer, però si et compromets has d'arribar fins el final i complir en quant als assajos, "si hay que ir se va" i sino no et comprometes, digues que t'és impossible, no? (sense ànims d'ofendre a ningú)
Anònim ha dit…
amic fep o sandia tens tota la rao en lo dels play-backs la gent te igual so que arre i no pensen en les persones que seu curren per que isca tot ve i pense que les persones deuen anar als assajos per respete a les que van que tots tenen faena i pots faltar a algu pero no a casi tots,i enhorabona per els teus articles que son molt bons.
Anònim ha dit…
el tema dels playbacks crec que es problema de totes les falles, encara que en la meua falla algú...... es fica un poc seria el primer dia, y pareix que haja funcionat un poc, aquest any en comparació d´altres la gent esta vinguent més. Encara que no tindria que agafar el garrot x a que la gent vingurera a assajar.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.