A los hijos del rocanroll.....

BIENVENIDOS!!!
Com deia la cançó del Miguel Rios,BENVINGUTS però ho deixarem per als fills fallers del poble de Sueca.
Davant la necesitat de poder comunicar-nos amb més fluideça i de gastar una ferramenta que siga més facil per a tots (visitants i gent de la comissió)s'ha decidit ficar en marxa aquest "blog".
Volia escriure este xicotet escrit de benvinguda per a tots,ja que jo sere un dels que vos pegara la vara e intentará actualitzar açò.

Jo he sigut un dels que ha demanat la creació del blog en vista de l'exit que ha tingut en altres falles i espere que aci també ho siga.
Ara només queda que anem animant-se uns a altres a escriure,sense por,sense vergonya(que cria ronya)per a intentar que ara participem tots molt més d'aquest format.

Jo pense que tots tenim inquietuts i ganes de comunicar-nos,no? Ja voreu no es tan dificil un dia et passa una cosa graciosa en la falla(o seriosa) i tens ganes de comentar-la o de fer un escrit,article o com vullgam dir-ho i aci entre tots ho comentarem.
Res amics vos diria tantes coses que no pararia però com l'idea és intentar actualitzar diariament el blog pues no vaig a ficar-vos ho tot hui,no?

Espere llegir-vos per aci,als de dins i als de fora de la comissió,com deia en un comentari que li he fet al "amic Fep" ara ja ningu te excusa per a no visitar-nos i nosaltres per a no escriure.

VOS ESPEREM!!!

P.D: De moment estem en proves,perdoneu el que puga eixir mal.

Comentaris

rocio ha dit…
hijos del blogandblog, bienvenidos¡¡¡ açò es com tot, igual tens que escriure i no tens temps, com tens temps i no saps que escriure... un poc lios, no?
Que tingau moltes visites, molts comentaris i molta gent aamb ganes de participar, jo segur que soc una d'elles¡¡, bye-bye
Amic fep ha dit…
Presentacio del amic Rodabars...

Rocio, esperem tambe alguna participacio de la blogger de la Xuquer, no estara mal que ens deleitares en algun articulet... jejejejejejeje
San-vala ha dit…
Hay el meu noviet bloger ja ha debutat en el blog de la seua falla, la veritat es que ja el tinc majoret i tot recordant a Miguel Rios, jejejejejeje

Has vist amic la constància dona els seus fruits...

I ARA COM DIC SEMPRE QUE EL RULO NO PARE!!!!, no saveu on seu clavat, açò es pitjor que la droga, jejejejejejeje

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.