La bloguitis fallera aguda… *


*Article escrit per: San-Vala

Una enfermetat molt contagiosa que esta entrant al nostre poble, la qual va apegant-se de falla en falla i els científics han arrivat a la conclusió que no té ni vacuna ni curació en aquestos moments, i jo dit que ni falta que fa…

Vosaltres gent de la Falla del Portal que acaveu d’incorporar-se açò dels blogs fallers, sense menospreciar que heu segut dels pioners en fer una pàgina web de la vostra querida falla, però açò dels blogs es altre món i sinó ja en donareu la raó d’ací un temps. Un blog en opinió meua es la mescla d’una pàgina web i el foro, agafa dos coses molt bones de cada. Es dir pots publicar articles com en una web i al mateix temps pots comentar-los de manera dinàmica, ràpida i divertida sense fer-te falta que el donen permisos, ni contrasenyes, pots utilitzar el anònim, crear-te seudònims… en definitiva es l’entreteniment cibernàutic del futur i sinó seu cregueu només teniu que pegar una ulladeta a Internet i voreu que hi han blogs de tota clase.

Després dins de la dificultat si ho compares en la creació i manteniment de una web, un blog es “jauja” o digueu-me si Xuso i Spilberg (Cervantes), Gemmeta, Rocio, Mayte… (Xúquer), Rodabars i Plató (Portal), Natalia (Sales) o San garrofa o jo mateixa (Avinguda) quina idea tenim d’informàtica?, pues ninguna vos heu asegure, però amb la facilitat que el dona i les ganes que té aquesta meravellosa gent per fer feina per la seua falla porten els blogs fallers de manera formidable i envidiable…

Per concluir aquest primer article en un blog faller amic, m’agradaria dir dos coses:

- Donar l’enhorabona per haver-se introduït aquesta nova enfermetat anomenada bloguitis fallera aguda i així fer la Familía Fallera Bloguera del nostre poble més gran.

- Com no, dedicar el meu primer article als meus grans amics del Portal i damunt gent que ha fet posible la creació d’aquest blog i el més important que el mantindra, l’actualizarà i el perfecionarà per a què la gent de la vostra comisió estiga enterada del que pasa i de les inquietuds de la falla de manera diaria… Va per vosaltres Mestres:
Amic Fep, Rodabars i Pau.

Comentaris

unrodabars ha dit…
Eres un crack amic,ja sabia que estavem malalts però que era agut,no!!!jeje

Gracies una vegada més....

Seria egoista per la meua part no puntualitzar que aquest blog també és possible gracies a Jonatan alias "el piojo",que és un dels webmasters de la nostra web i el que a ficat en marxa açò,altre crack.
San-vala ha dit…
De res amic, ha sigut un plaer...

Espere que vos agrade a la gent del Portal i als malalts de blog que hi han per ahí... que ja són molts.

Tambè va per tú, Jonatan com diu el Roda, no t'havia ficat perquè no el coneixia personalment, però si el meu amic t'ha tingut en conter sera per algò, ja ens coneixerem amb dos casalles per davant...

I ara ja saveu a escriure, a comentar que el RULO NO POT PARAR!!!!!
San Karrega ha dit…
Tu lo que estàs es flipat!!!...

I no agafes la baixa?!!... Seràs SOca....
Natalia ha dit…
tots amb bloguitis aguda..i crea mal de cap aquesta enfermetat ehhh!!
i bueno algo d'informatica sabem jooo!!!
Xuso ha dit…
La bloggitis aguda encara no està contemplada en els codis CIE-D per a poder donar baixes laborals, però parlarem amb Paquito Camps a vore que es pot fer....

enhorabona per l'article amic San Vala, per cert, quants articles escrius a la setmana?? eres un crack!!!!
San-vala ha dit…
Els que en deixen Xuso i parla en Camps i que inclueixca esta enfermetat per poder agarrar la baixa i escriure més articles...

... I tú POMERA!!!
Anònim ha dit…
hola en la meua falla lo que tambe patim molt es de foritis, jo l´any passat vaig estar malalta en casa una setmana i li tocaba a la meua amiga, que diuen x e l foro, tinc el mono d´escriure.
J ha segut una persona que mai m´han agradat els chats, pero amb els blogs es diferent, perque molt o poc coneixes a la gent, directa o indirectament.
Anònim ha dit…
Aixó no es cap enfermetat aguda, si no que es ben GREU!!! I sobre tot la gent de Sueca, esteu tots CONTAMINATS!!!
Ja m'agradaria a mi que a la gent del meu poble es contaminaren, sobre tot als fallers de la meua falla, jo ja estic més que contaminada, entre a totes les webs i blogs falleres que trobe en red.
Salutacions amics fallers!!!
Jonatan ha dit…
No el preocupes San-Vala, jo sols soc una part mes del carro.
Gracies unrodabars, espere que amb el temps siga'm molta mes gent la que espente'm el carro pero per el moment vosaltres esteu fent una bona faena i vos felicite.
rojuel ha dit…
Jajajaja, és ben cert, les seves tases d'incidència són molt elevades i és una malaltia enormement contagiosa!!

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.