El rulo no pot parar….

Si aneu a llegir esta frase prou ha sovint amics de la Falla el Portal,ja que s’ha fet famosa entre la gent bloguera de les falles de Sueca.
I es que reialment el rulo no para ,ho mires per on ho mires ,ho agafes per on ho agafes.

Quan un escriu un article per a un blog com este i ho fa mitjanament be ja es diu:Ara que el rulo no pare….

Quan comences a fer algo per la festa fallera i espentes eixe rulo ell mateixa et “retovata” per damunt si no el tornes a espantar.

Quan comencen els actes fallers lease:proclamacions,el rulo ja no para i després venen les presentacions fallers d’honor ,playbacks,sainets,etc,etc, en fi que no para.

Quan venen els tres dies de falles i obrim foc a la nostra falla amb el sopar de la fallera major,el rulo ja no para….

Uns porten un ritme més fort el rulo arrosega tot el que troba pel mig,altres porten un ritme més sosegat però són com un corredor de fondo que porta un ritme que si no estas molt entrenat et reventa i et pasa per damunt.

Si amics que vos pareix? Ja ho sé que estic escriguent coses sense sentit ,però no fixeu-se be i voreu eixe rulo d’una o l’altra manera rular i rular.

El rulo es pot vore de moltes i moltes maneres jo de vegades el vec com una botella de casalla gegant que rula i rula per darrere meu que porta cami de xafar-me i deixar-me com el coyote quan cau de dalt la montanya a les histories del correcamins fins que em faig tres xupitos el bote per dalt i ara sóc jo el que l’espenta ,segueix sense parar però ara sóc jo el que li diu lo fort que te que anar.

Esta és la questió amics tots tenim un rulo prop que a més per a molts és el eix de la nostra vida podem espentar-lo o deixar-lo quet i que no es meneje ja que aixina segur que no ens arrosega.

Jo davant la vida per sort i per desgracia sempre he triat espentar el rulo per a lo bo i per a lo mal i aci estem espentant el rulo,que com m’han ensenyat uns bons amics mola més que deixar-lo quet.

Aixi que amics espenteu el rulo, que no pare i tranquils que si vos xafa i no anava molt fort de segur que podeu alçar-se ,fer-se tres xupitos botar-lo i espentar-lo al ritme que a vosltres vos agrade,que?que no??


P.D:Article dedicat als meus amics per als que el rulo mai para.....

Comentaris

Amic fep ha dit…
El rulo no va a parar amic!!!!!

Molt bon article, ja vas engantxante al carro del blog.

No podem fer parar el burro, tenim un lloc on reunir-mos, on parlar i comentar, aixi que, se que te tenim gent molt valida a la comissio, i se que ens visita molta gent de Sueca i de fora.

Anem a fer que el rulo no pare!!!!!

Per cert, vos adelante que molt prompte tindrem un article de una persona que mai pensarieu que anava a escriure i col.laborar al blog... molt prompte.
Xuso ha dit…
Eii roda, roda, roda bars!!!!!

Un aticle molt enginyós... molt bó!!!

Home, algún dia el rulo pararà...però de moment seguix rodant!!!!!
unrodabars ha dit…
Vinga va,a vore si va animant-se gent de la nostra comissió a comentar i com no a participar...

Açò amics estem intentant que funcione per vosaltres,els nostres companys/es fallers/es de la falla,que passa que no teniu ordinador???
rocio ha dit…
eixe rodabars¡¡¡
mira que la frase es sencilla i tot el contingut que te¡¡¡
MOLT BO L'ARTICLE I ARA A CONTINUAR RULANT¡¡¡
san-garrofa ha dit…
rodabarres jo estic en valencia i acabe de vore un rulo per asi pero no es el de casalla que a tu et perseguia veges si el fas arribar per asi jajajjaja
que grande no cambies tio
San-vala ha dit…
Home el meu noviet bloger, ha fet un article deun rulo, menys mal que no l'ha fet de la granera vella, sinó ens escriu un llibre, jejejejejejejeje

Has fet un exemple de que de no res es pot escriure un gran article...

Només el tinc que dir:

QUE EL RULO NO PARE!!!!!!
rojuel ha dit…
Gran article, roda roda rodabarres!! Jajajaj, de segur que no para, amb fallers com volsaltres és impossible. Gran article, amic
Anònim ha dit…
bona explicació del rulo!!!! jejej
fallers del portal teniu que anar agafant exemple del amic fep i rodabars, i animant- se a escriure, entre tots teniu que fer anar el blog!

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.