Dedicat als mes escèptics...

El divendres passat, al voltant de les 20.30 hores, es va posar fi a la realitzatcio d'un somni, a la ejecucio d'una idea que a surgit de fallers per a fallers, es posi fi a la I Festa de Germanor Fallera - Agermanats 2007...

Aquest dia el comite organitzador va cumplir amb el que va sugerir a tota la gent que participa en este event, "... anem a fer Falla, anem a fer Festa, pero, tambe intentarem ser solidaris.."
Doncs be, es van presentar a les portes del Asil d'Ancians i van fer entrega a les monjes que cuiden d'aquest edifici i dels nostres majors d'un talo per import de 2.552'98 euros. La festa, es la seua vessant economica, a sigut positiva i ahi esta el que es va dir. Benefici destinat al Asil d'Ancians.





En numeros, Agermanats 2007 ha deixat un benefici de 2.552'98 euros, una participacio de 1.398 persones en total, 60 musics, un pasacarrer, un sopar i un ball amb dos orquestes de primer nivell i un bonic castell - mascleta. Per als mes menuts 5 castells hinchables i una gran globota de mes de 3.500 globus.

Han colaborat a la Festa mes de 90 xicotets negocis i han conseguit el patrocini de 12 empreses de la localitat... que mes es podria demanar?

La repercusio social a la sigut molt gran, varies setmanes a estat parlant-se de la Festa, ha estat parlant-se de la gent que hi havia al carrer, ha estat parlant-se del que s'ha apuntat i del que no, en definitiva, s'ha menejat al mon faller i aquest a respost.

Pero tot son numeros? Tot es festa? Tot es ballar i beure?... No amics, no es aixi.

Agermanats 2007 perseguia altres coses que tambe s'han conseguit. S'ha conseguit que s'enjuntaren 30 persones de distintes comissions fallers, on estaven representades les 16 comissions de Sueca, el Perello i el Mareny per donar forma a aquest event. Al final aquestes persones, que moltes d'elles ni es coneixien pero tenien amics en comu, han format un gran grup de treball on ha destacat la cordialitat, l'amistat i l'unio en la lluita per la festa fallera. Per a mi, tots ells son algo mes que amics...

Agermanats 2007 ha unit encara mes a les comissions falleres. Algunes comissions falleres han llavat la seua "mala imatge" davant de molta gent, i ha canviat totalment la visio que se tenia d'elles, al igual que amb algunes persones de varies comissions. Tots han demostrat que son Falla i que busquen el mateix que tots, en definitiva, que avui en dia totes les comissions estem al mateix vaixell i estem remat a la mateixa direccio.

Agermanats 2007 no era una "nova Junta Local Fallera", Agermanats 2007 era Falles de Sueca. Han estat en contacte en tot moment Junta Local i organitzacio, i es d'agrair tot el recolçament tant de la Junta Local com dels membres de la mateixa, demostrant que aquesta gent sempre estara al costat de la Junta ficant-se en tot moment a la seua dispossicio com a fallers que son.

En conclusio, s'ha conseguit el que se buscaba... AMISTAT, COMPANYERISME, UNIO... en definitiva GERMANOR,i per al que no crega, una imatge es mes que mil paraules.






Dedicat a la gent que pensa que els somnis no es poden fer realitat.
Dedicat a la gent que diu que AGERMANATS 2007 ha sigut un fracas.

Comentaris

Xuso ha dit…
Senzillament sublime!!

ja està tot dit.
rojuel ha dit…
Gran article, has aconseguit emocionar-me (de nou), no tinc paraules... Eres gran fep, sou tots molt grans...

Visquen les falles!!
Visca la germanor!!

Ens vegem a agermanats 2008
san-garrofa ha dit…
bon article i ben dedicat,amic pet i rodabarres enhorabona per la idea que teniu en ment de la web espere que tingau exit i que la vostra falla vos ajuda tambe ya que aso es de tots els fallers...
i per acabar
i una granera vella que tenia jo...
unrodabars ha dit…
Molt bo amic,de lo millor que t'he llegit sense dubte....

M'apunte a la dedicatoria,"VA POR USTEDES".....

Raulet tu sempre seras benvingut a ma casa,en granera o sense ella,jeje
rocio ha dit…
Perfecte l’article, i un plaer haver treballat colze a colze amb tots els representants de les 16 comissions.
Però Fep el que dius al final, “ dedicat per als que diuen que ha segut un fracàs” a on em fracassat? Com tu molt be dius em tingut de tot.
Supose que quant ho dius serà perquè han arribat comentaris. Quant començarem a preparar la festa em tingut comentaris de malt gust, però ja hem vist que no ha segut ningun obstacle per tirar endavant i sobretot per a casi 1400 persones diuen que la festa ha segut un èxit i que esperen Agermanat 2008.
Amic fep ha dit…
Has acertat Rocio, jejejejejejeje

Algu pensa i diu que Agermanats 2007 ha sigut un fracas, d'ahi la meua dedicatoria, per a que se pegue una miradeta a tots els blogs i tots el comentaris que sobre la festa s'han fet.

Per a que comence a contar la gent que hi havia, i si no, el que he dit, una imatge val mes que mil paraules.
Xuso ha dit…
yeee fracassats!!! Fep dona'm permís per a publicar l'article al meu blog, carinyet!!!!!! es que no tinc temps d'escriure ademés... pe a tornar a escriure el mateix....

te pague els drets d'autor, va!!!!
Anònim ha dit…
Molt bo el article!!

Pero com sempre hi han amargats que de tot tenen que comentar.

Jo aquest any no he participat a la festa,i no ha segut per ganes,de totes formes has estat tu,amic Fep donant pel sac,pues fem aço,pues tenim 2 orquestes,pues farem xarangues,lo que se diu donant pel cul als que no podiem assistir......(en tot el carinyo germa i sense rencor),pero lo millor es que tot a eixit be i donar-vos l'enhorabona a tots els que heu cumplit aquesta idea,i aneu preparant la proxima que de segur sere un dels casi 1400 que assistiren aquest any.

VIXCA LES FALLES I LA GERMANOR.
San-vala ha dit…
Bona vesprada,

Com diu el Xuso sublime...

M'has fet recordar, anyorar, quasi plorar, aborronar, desitjar que torne a pasar... moments com els que visqueren ixos dies.

Sols recordar-te que tú tambè tens part de culpa, que tots hem format una montanya perquè cadascú ha ficat el seu granet d'arena i sense tú ixa montanya no s'havera fet.

QUE GRANDE ERES COM AGERMANATS 2007 I NO CANVIES COM ELS AGERMANATS...

I als criticadors o detractors, el que tú m'has ensenyat...
Anònim ha dit…
molt bon article amic Fep!! en tu linea, x a quan sants?? recordes que ens heu prometeren!! jejeje tu te l'has guanyat, jo no ho se pero tu fijo ;-)
Anònim ha dit…
MOlt be chicot, molt be....
sempre trove algo profun en els teus comentaris.

ENHORABONA i ja saveu, aprofiteu el moment, que ara les teniu de cara. Tot lo que vos proposeu a bon segur que vos eixira be, ja que teniu molt bona pinya.
SPIELBERG ha dit…
Simplement, gràcies. Pasen els dies però les emocions viscudes no s'obliden.

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.