Final d'Agermanats 2008

Ahir, despres de acabar de cuadrar tot el tema de la II Festa de Germanor, pogueren donar per conclos aquest event.

El balanç, de conforme començarem, i conforme estaven les coses a tres setmanes del gran dia, no ha pogut ser mes positiu...

Un mati on els nanos gaudiren de un fum de jocs, castells hinchables i activitats, gracies en part als nostres amics de TITIRITELLA i STAR DE FESTA.
Una globotada, de mes 3.000 globus!!!!, que va ser gaudida pels mes menuts del nostre poble.
Amb l'ajuda amb tot el dia de SUECA PARK, FUSTES BONET, MASESA, PIZZERIA DRAC , CATTERING UTXANA, CONSTRUCCIONS ALAPONT i BELTRAN i com no, els amics de SUHECA.COM - FALLES TOT L'ANY, ballarem, beguerem i ens agermanarem al pasacarrer, on mes de 1.100 fallers eixirem al carrer per gaudir d'un dia de falles.

La nota negativa va estar en els actes poc, o millor dit, gens civics que alguns dels participans realitzaren pel carrer la Punta, dels quals l'organitzacio demana disculpes i informa de que ficaren tots els mitjos que estigueren al seu alcans per poder evitar tot aço, pero pareix ser, que insuficients, per lo tant es tindra en compter per a futures edicions.

Un sopar de germanor, castell de focs artificials, i ball amb TITANIC, per concloure el acte.

I al final de tot, el millor... Hem conseguit recaudar al voltant de 2.700 euros, que ahir portarem a la Junta Local de la Associacio de la Lluita contra el Cancer, i que podreu vore per Tele Sueca i llegir al Suheca.com, ja que va estar present en el moment.

Donar les gracies en primer lloc a tots el col.laboradors, patrocinadors i sponsors d'aquesta festa, que han sigut un important suport economic per poder realitzar-la.

Donar les gracies al Ajuntament de Sueca i a la Junta Local Fallera, per tot el suport i la seua ajuda.

Donar les gracies a tots els meus companys d'organitzacio. Ells son els artifis d'aquest event. En especial, done les gracies i el meu reconeiximent a Ximo (Rodabars) i a Manola (Merenga)... haveu estat a l'altura. Enhorabona!!!

I com no gracies a tots vosaltres, a tots els que estiguereu el dia 4 d'octubre en nosaltres, a tots els que es vaeu Agermanar.

Comentaris

unrodabars ha dit…
Gracies a tu amic per ser el nostre guia espiritual,jeje.
Si jo he estat a la altura no serà a la teua,de segur.

Sumar-me al agriment a tots els que heu fet possible Agermanats,el més important es la col.laboració dels fallers i en dos anys consecutius ens han respost.
El resultat 2700€ per a la lluita d'una enfermetat que ens toca a tots.

Em va ser impossible anar a l'acte d'ahir,pels motius que tots saveu,segur que va ser emocionant i una de les coses per la que a l'any que ve tornare a estar ahi,amb la meua furgona i amb ganes de trevallar i de festa...mil gracies a tots!!!
San-vala ha dit…
Primerament donar-te les gràcies a tú Amic Fep perquè tú com diu el Rodabars eres el nostre guia espiritual i un pilar molt fort pel qual es sustenta Agermanats i com a tos els patrocinadors, sponsors, fallers i falleres que amb la seua ajuda feren posible una segona edició d'Agermanats i en especial en reiteré gràcies a ixos companys de l'organització que hui en dia ja no són companys són amics...

Entrades populars d'aquest blog

Felicitació amb retard....

Molt al meu pesar....

Escrit d'agraïment de la nostra Fallera Major.